Nieuws

Terugblik op het 7e Jaarlijkse Buurtfeest van de Tulpenmoskee in Lier

Afgelopen weekend vond de zevende editie van ons jaarlijkse buurtfeest plaats onder een stralende zon. Het was opnieuw een waar genoegen om zoveel bezoekers te mogen verwelkomen. We waren verheugd om iedereen te zien genieten van de heerlijke Turkse keuken en om hen een rondleiding te geven in onze moskee.

Met deze blogpost willen we graag nogmaals onze oprechte dank uitspreken aan alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie inzet en toewijding zou dit buurtfeest niet zo’n succes zijn geweest. Jullie harde werk en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat iedereen samen kon komen en een onvergetelijke dag kon beleven.

We zijn ook dankbaar voor de stralende zon die ons evenement heeft verlicht en de warme sfeer die het creëerde. Het was een geweldige gelegenheid om onze cultuur en tradities met anderen te delen, en we zijn verheugd om te zien hoeveel mensen hiervan hebben genoten.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van ons buurtfeest. We kijken nu al uit naar volgend jaar, waar we hopen nog meer mensen te verwelkomen en samen te komen in vreugde en verbondenheid.

Bekijk foto’s

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email