Nieuws

De Tulpenmoskee in Lier organiseert het jaarlijks buurtfeest vol heerlijk eten en plezier!

Geweldig nieuws! Onze moskee in Lier organiseert dit jaar opnieuw haar jaarlijks buurtfeest en jij bent van harte welkom! Het wordt een groot eetfestijn met een scala aan heerlijke Turkse gerechten, hapjes, snacks en desserts om van te smullen.

Het buurtfeest vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei tussen 11u en 21u op het adres Donk 45, 2500 Lier. Het belooft een geweldig weekend te worden, vol lekker eten, plezier en nieuwe vrienden maken. Het maakt niet uit of je hier voor de eerste keer bent of een vaste bezoeker, iedereen is van harte welkom! (toegang = gratis)

Maar dat is niet alles, want naast het eten kun je ook deelnemen aan onze rondleidingen op zaterdag en zondag om 14u45 om meer te leren over onze moskee. En voor de kleintjes hebben we ook kinderanimatie voorzien tussen 13u en 17u.

Dus nodig gerust je familie, vrienden en buren uit om samen met jou van deze geweldige ervaring te genieten. Mis deze kans niet om nieuwe smaken te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf te vermaken! Kom langs en laat ons samen mooie herinneringen maken op ons jaarlijks buurtfeest.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email